Over mezelf

We all walk stories

Iedereen heeft een verhaal. Ik bevries momenten uit de realiteit, puur en integer en leg zo de essentie van het leven vast met mijn eigenzinnige kijk.

Ik, fotografeer momenten, jij, leest de verhalen.

Buikperspectief

Het is moeilijk niet gecharmeerd te raken door het dagelijkse leven. Met mijn zwart-wit straatfotografie breng ik ‘het leven zoals het is’ vanuit mijn buikperspectief in beeld. Door mijn lens wordt triviaal ontroerend bijzonder. Reeds als kind zocht ik met de camera van mijn vader alternatieve perspectieven op. Als je me aan het werk ziet, vind je me vaak op de vloer, achter de rand van een tafel, onzichtbaar aanwezig, zonder het dagelijkse leven te verstoren.

Beeldarchitect

Ik kies bewust voor zwart-wit fotografie vanuit mijn grote honger naar essentie. Hierdoor elimineer ik alle overtollige informatie. Ik heb een grote voorliefde voor spannende lijnen, contrasten en reflectie. Met mijn aangeboren liefde voor esthetiek en architectuur neem ik je mee doorheen de geschiedenis.

Sfeervanger

Ik regisseer niet, teruggetrokken verken ik de straten, ik wacht, observeer, fotografeer. Niet impulsief, ik kies zorgvuldig het kader, de compositie, de hoofdrolspeler(s). De Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl ving dromen in bokalen, ik vang sferen en leg ze vast in beelden. Zo verzamel ik mijn ervaringen in een visueel dagboek. Geert Meuwes Photography neemt je ongedwongen mee in een momentum.

Een gedachte over “Over mezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s